Maailmanmestari Paul Pogban on arveltu jo pitkään olevan valmentaja Zinedine Zidanen suosikkipelaaja Real Madridin seuraavaksi megavahvistukseksi. Manchester Unitedissa Pogba ei ole tällä kaudella loistanut, mutta Espanjan pääkaupungissa kiinnostus tuntuu olevan entisellään.

Nyt El Desmarque kirjoittaa, että Real Madrid on valmis tekemään Unitedille Pogbasta mammuttimaisen tarjouksen. Lehden mukaan Real suunnittelee tarjoavansa Unitedille ranskalaisesta Gareth Balen sekä 100 miljoonaa euron välisumman. Balen Real-pomo Florentino Peréz arvioi noin 80 miljoonan euron arvoiseksi.

Realin valmentaja Zinedine Zidanen suosikkeihin Bale ei ole kuulunut, mutta Peréz on aina uskonut walesilaiseen. Nyt Balen uskotaan kuitenkin olevan vahvasti lähtökuopissa. Joukkueissaan sivuraiteille ajautuneiden Balen ja Pogban kohtalot saattavat kuitenkin muuttua, mikäli Zidane saa kauden edetessä kenkää.

Bale on ollut viime aikoina jälleen loukkaantuneena, mutta tällä viikolla hän palasi takaisin Realin harjoitusvahvuuteen.