Real Madrid kohtaa tänään keskiviikkona Leganésin La Ligan 11. sarjakierroksen ottelussa. Los Blancosin kokoonpano muuttuu jonkin verran viime viikolla Galatasarayn vieraana pelatusta Mestarien liigan ottelusta.

Ottelu on Realille vasta kymmenes tämän kauden La Ligassa, sillä lauantaiksi 26.10. suunniteltu El Clásico sen ja Barcelonan välillä siirrettiin Barcelonassa vallinneiden rajujen mielenosoitusten takia.

Voitolla Real nousisi toiseksi sarjataulukossa ja olisi vain pisteen päässä sarjakärki Barcelonasta. Tällä hetkellä 18 pisteessä oleva Real majailee taulukossa kuudentena.

18-vuotias brasililainen, Realiin täksi kaudeksi 45 miljoonan euron suuruisella siirtosummalla siirtynyt Vinicius Junior ei ole AS:n mukaan kokoonpanossa klo 22.15 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Lehden mukaan poissaolo ei johdu loukkaantumisesta, sillä vielä tiistaina Vinicius harjoitteli normaalisti joukkueen vahvuudessa.

Sen sijaan Luka Modric ja Lucas Vázquez palaavat molemmat valkopaitojen riveihin oltuaan pari viime peliä sivussa.

Lokakuussa ensimmäisen A-maajoukkuekutsunsa Brasilian paitaan saanut Rodrigo Goes, 18, saattaa AS:n mukaan olla tänäänkin avauskokoonpanossa Galatasaray-ottelun tapaan. Nuorukainen on jälleen Zinédine Zidanen valitseman 19 pelaajan ryhmässä.

Poissa ovat tänään varmuudella ainakin loukkaantunut Gareth Bale sekä pelikiellosta kärsivä Álvaro Odriozola. James Rodríguez on tällä hetkellä kotimaassaan Kolumbiassa lapsensa syntymän takia ja on sen myötä huilivuorossa.