José Mourinho on tällä hetkellä vahvin ehdokas Real Madridin uudeksi päävalmentajaksi, mikäli tällainen mahdollisuus avautuu, uutisoi The Times.

Lehden saamien tietojen mukaan Real-pomo Florentino Pérez ei ole ollut tyytyväinen Zinédine Zidanen tuloksiin, vaikka joukkue onkin tasaisessa La Ligassa kärkipaikalla. Ranskalaisen paluun jälkeen Real on voittanut otteluistaan vain puolet. Tämä onkin herättänyt paljon keskustelua päävalmentajan pestin ympärillä.

– Pérez haluaa taktisesti tarkemman valmentajan, joka pystyy palauttamaan Real Madridin mestariksi. Presidentin sanotaan odottavan sopivaa tilaisuutta vaihtaa valmentajaa. Vain jatkuvat positiiviset tulokset pitäisivät ranskalaisen ruorissa, The Times kirjoittaa.

Kokenut Mourinho on tiettävästi Perezin ykkösvaihtoehto. Myös portugalilainen itse haikailee takaisin Madridiin, josta hänellä on hyviä muistoja. Viime kaudella Manchester Unitedista potkut saanut valmentaja on hylännyt kesän ja syksyn aikana valtaviakin tarjouksia, sillä hän haluaa takaisin toistamiseen Realin peräsimeen.