Real Madrid voitti Sevillan sunnuntain viimeisessä La Liga -ottelussa 1-0-lukemin. Joukkue on edellisen kerran poistunut Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilta täyden pistepotin kanssa keväällä 2015.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🏁 FT: @SevillaFC_ENG 0-1 @RealMadrid
⚽ @Benzema 64'
#Emirates | #HalaMadrid

Ensimmäisellä puoliajalla ei juurikaan huipputilanteita nähty. Parhaat paikat avautuivat Real Madridin Dani Carvajalille ja Eden Hazardille, mutta kumpikaan ei onnistunut hyödyntämään puolittaisia paikkojaan.

Toista puoliaikaa oli takana vajaat 20 minuuttia, kun tulostaulua päästiin vihdoin päivittämään. Kotiyleisön harmiksi ykkönen merkattiin vierasjoukkueen sarakkeeseen. Dani Carvajal keskitti päätyrajan tuntumasta Karim Benzemalle ja huippuvireinen ranskalaishyökkääjä puski pallon oikeaoppisesti samaan kulmaan, josta keskitys lähetettiin.

Kyseessä oli Benzeman sarjakauden viides maali. Hän johtaa La Ligan maalipörssiä yhdessä Villarrealin Gerard Morenon kanssa.

OptaJose

@OptaJose
9 - @realmadriden’s Karim Benzema has scored more headed goals than any other player in the top five European leagues in 2019 (nine). Vital.

Sevillan kirivaihe jäi lopulta melko vaisuksi vaikka se saikin hieman painetta Real Madridin kenttäpuoliskolle. Hyville maalintekopaikoille Julen Lopeteguin miehistö ei kuitenkaan päässyt. Ainoa läheltä piti -tilanne nähtiin muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Real Madridiakin edustanut Javier Hernandez siirsi pallon ohi Thibaut Courtois’n, mutta maali hylättiin paitsiona.

Benzeman maali jäi siis ottelun ainoaksi ja sen myötä madridilaisseura palaa kotiin kolmen pisteen kanssa.

Voittonsa myötä Real Madrid nousi tasapisteisiin sarjan kärkipaikalla olevan Athletic Bilbaon kanssa. Zinédine Zidanen ryhmä on yhä ilman tappioita tämän kauden La Ligassa, sillä se on voittanut viiden kierroksen jälkeen kolme ottelua ja pelannut kahdesti tasan.

Sevilla on sarjassa tappiosta huolimatta hyvissä asemissa vain yhden pisteen päässä ykkössijasta tasaisessa La Ligan kärkipäässä.