Madridilaismedia AS uutisoi, että Real Madridin laitapuolustaja Sergio Reguilónille etsitään parhaillaan lainaseuraa ensi kaudeksi.

22-vuotias laitapuolustaja nousi viime kaudella jalkapalloa seuraavien tietoisuuteen, kun hän Santiago Solarin alaisuudessa vei joukkueen pitkäaikaiselta avainpelaajalta Marcelolta avauskokoonpanopaikan. Vastuu toki tasoittui Zinédine Zidanen palattua ruoriin.

Lainasiirto onnistuttiin myymään Reguilónille toteamalla, että hän voisi niin sanotusti tehdä ”danicarvajalit”. Real Madrid -kasvatti Dani Carvajal kävi uransa alkuvaiheessa vuoden ajan Bayer Leverkusenissa. Tuolloin hän osoitti kuuluvansa Bundesliigan laitapuolustajien parhaimmistoon ja palasi Real Madridiin isoon rooliin.

Reguilón on esittänyt selkeän vaatimuksen tulevasta lainajoukkueestaan. Hän ei halua mennä pieneen seuraan vaan kerätä kokemusta vahvassa joukkueessa.

Kävi lainan kanssa lopulta miten tahansa, on Reguilónilla tähtäimessä seurajoukkuetasolla vain ja ainoastaan menestyminen Santiago Bernabéulla.