Lähde: Real Madrid ja Adidas tekemässä ennätyksiä rikkovan jättisopimuksen

© Kuva: Getty Images

El Confidencial uutisoi, että Adidas ja Real Madrid julkaisevat pian uuden sponsorisopimuksen, joka tulee lähteen mukaan olemaan urheilumaailman arvokkain paitasopimus.

Real Madrid tulee saamaan Adidakselta 120 miljoonaa euroa vuodessa. Aiemmin jalkapallojoukkueista eniten on saanut Barcelona, jolle Nike on maksanut 105 miljoonaa euroa kaudessa.

Myös bonukset näyttelevät isoa roolia, sillä niidenkään kohdalla ei puhuta pikkusummista. Real Madrid voi saada ennätyksellisen perussumansa lisäksi vielä 30 miljoonaa euroa eri lisien toteutuessa. Barcelonalla vuosittainen perussumma on 15 miljoonaa vähemmän, mutta puolestaan bonukset voivat nostaa sen vuosittaisen potin yhteensä 155 miljoonaan euroon. Bonuspykälissä vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa menestys eri kilpailuissa kuten Mestarien liigassa ja seurajoukkueiden MM-kisoissa.

Jos Real Madrid saisi kaikki bonukset suoritettua, tulisi se siis saamaan sopimuksen myötä 150 miljoonaa euroa kaudesta. Barcelonalla maksimisumma on siis 5 miljoonaa suurempi, mutta sen peruspotti 15 miljoonaa euroa pienempi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää