Kylian Mbappén hankinta ongelmallinen – Real Madrid tähyää Valioliigaan

Real Madridin uskotaan kääntäneen katseensa nimivahvistusten suhteen Valioliigan suuntaan. AS raportoi tilanteesta, jossa Zinédine Zidanen ykköstavoitteekseen nimeämän Kylian Mbappén tavoittelu PSG:stä kannattaa siirtää aikataulussa tuonnemmaksi.

Maailmanmestarihyökkääjä on pariisilaisten kalleinta omaisuutta, seuran pyrkiessä rakentamaan vihdoin myös Euroopassa menestymään kykenevän ryhmän. Mbappén sopimuksessa ei myöskään ole siirtopykälää, joten PSG voi määrittää tämän hinnan periaatteessa miten korkeaksi tahansa. Käytännön syistä lienee siis todennäköistä, että Real palaa pelaajan kintereille vasta vuoden kuluttua.

Valioliigassa kaksi nimeä nousee yli muiden Realin papereissa. Kuten eilen uutisoimme, esiintyi Paul Pogban nimi jo Zidanenkin puheissa. Manchester Unitedin on vaikea uskoa päästävän tätä lähtemään, vaikka voiteluksi ollaankin mainittu Gareth Balen ja/tai Toni Kroosin mahdolliset siirrot toiseen suuntaan.

Eden Hazard puolestaan on jo niin pitkään liitetty Realiin, että belgialaisen nykyinen seura pitää tasaisin väliajoin tarkistaa Transfermarktista. Yhä edelleenkään siirtoa ei kuitenkaan konkreettisesti ole tapahtunut, vaan keskikenttämies edustaa Chelseaa. Hazardin sopimusta on tulevana kesänä jäljellä enää vuosi, mikä helpottaa hankintaa suunnittelevan tahon neuvotteluasemaa merkittävästi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää