Real Madrid voitti sunnuntai-iltana Real Valladolidin La Ligassa 4-1-lukemin. Vaikka taululle jäi lopulta varsin selvät lukemat, oli joukkue suurissa vaikeuksissa läpi ottelun.

Kamppailun jälkeen Los Blancosin valmentaja Santiago Solari asteli lehdistön eteen ja tiesi varmasti etukäteen, että aiheet eivät tulisi olemaan helppoja.

Ensimmäisenä käsiteltiin tuorein ottelu, jossa Valladolid onnistui ensimmäisen 30 minuutin aikana tekemään kaksi hylättyä maalia, epäonnistumaan rangaistuspotkussa ja lopulta myös tekemään hyväksytyn johtomaalin.

– Tämä viikko on ollut vaikea jokaiselle ja tämä koskee ehdottomasti pelaajiakin. Ensimmäisen 25 minuutin aikana tämä näkyi ja meillä oli vaikeuksia, Solari kommentoi.

– Loput ottelun ajasta pelaajat tiesivät, kuinka selvitä tästä. Tämä kertoo paljon heidän hengestään ja ammattimaisuudestaan.

Lukuisista loukkaantumisista huolimatta Isco oli jälleen jätetty kokoonpanon ulkopuolelle.

– Taistelen kuolemaan asti pelaajieni kanssa. Iscon tilanne on ratkaistu. Kyseessä oli kurinpidollinen tapaus, joka on nyt hoidettu. Huomenna aloitamme alusta.

Toimittajia kiinnosti myös kovasti Solarin asema Real Madridin päävalmentajana. Ex-huippupelaaja ei odotetusti lähtenyt spekuloimaan tilanteellaan.

– En voi vastata tuohon. Meillä on huomenna harjoitukset ja keskityn vain siihen.