Real Madrid voitti lauantaina Rayo Vallecanon 1-0 La Ligassa. Ottelu pelattiin Santiago Bernabéulla.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli täydellistä Real Madridin hallintaa, ja kotijoukkue siirtyikin johtoon 13. minuutilla. Lucas Vázquez ujutti syötön Vallecanon linjan taakse ja Karim Benzema teki kauden kuudennen maalinsa La Ligassa.

Vallecano oli tulla tasoihin heti seuraavasta hyökkäyksestä. Adrián Embarba lähetti vaarallisen matalan keskityksen Los Blancosin maalille, mutta Marcos Llorente liukui viime hetkellä väliin ja pallo ajautui Real-vahti Thibaut Courtois’lle.

Reilun vartin jälkeen Toni Kroos pelasi Marco Asension läpiajoon, mutta espanjalainen ei kyennyt tuplaamaan Realin johtoa.

Realin vahvan aloituksen jälkeen ottelu tasaantui hieman, ja Vallecanokin sai pelin ideasta paremmin kiinni, vaikkei se vieläkään juuri paikoille päässyt.

Kroos oli 36. minuutilla lähellä kasvattaa isäntien johtoa. Benzema tarjoili saksalaiselle vetopaikan rangaistusalueen tuntumaan ja Kroos täräytti voimalla tolppaan.

Tauolle lähdettäesä Real Madrid johti maalintekoyrityksiä 6-2.

Toisella puolikkaalla nähtiin huomattavasti aktiivisempi Vallecano, mutta Real oli yhä vaarallisempi. Kotijoukkue sai kertaalleen pallon maaliinkin, kun Sergio Ramos puski Kroosin antaman vapaapotkun sisään, mutta Ramos oli tilanteessa paitsiossa.

Vallecano osoitti vaarallisuutensa hetkeä myöhemmin. Bebén kaukolaukaus tuotti yllättäviä vaikeuksia Courtois’lle.

Noin vartti ennen täyttä aikaa Real koki kolauksen. Maalintekijä Benzema loukkasi itseään kaksinkamppailutilanteessa ja hetkeä myöhemmin hänet otettiin vaihtoon. Ranskalaishyökkääjä käveli kuitenkin kentältä pois omin avuin.

Vallecano oli yllättää lisäajalla. Vierailijat saivat lyhyessä ajassa useammankin laukauksen kohti Courtois’n maalia, mutta belgialaisvahti ja muu puolustus sinkoilivat vetojen tielle.

Real Madrid nousi voiton myötä kolmanneksi ohi Sevillan, joka on pelannut ottelun vähemmän. Sen edellä, kahden pisteen päässä, ovat vielä Atlético Madrid ja sarjakärki Barcelona, joka on myös pelannut ottelun vähemmän.

Gracenote Live

@GracenoteLive
.@realmadrid have won their last 17 #LaLiga matches against Rayo Vallecano, setting a new record in Europe's top-5 leagues for most consecutive victories against a specific side #RealMadridRayo #RMLiga