Neljäs peli Santiago Solarin johdolla, ja neljäs voitto putkeen. Sinällään siis Real Madrid -leirissä kaikki hyvin, mutta harmaita hiuksiakin joukkueenjohto epäilemättä sai. Real nimittäin menetti sairastuvalle Celta Vigon vierailullaan peräti kolme uutta pelaajaa.

Mikä pahinta, loukkaantumiset kohdistuvat joukkueen puolustuspäähän, josta sivussa ovat jo entuudestaan Dani Carvajal, Marcelo, Jesus Vallejo ja Raphaël Varane. Nyt sairaslistalle lisättiin uusina niminä Casemiro, Sergio Reguilon ja Nacho, jotka kaikki tulivat vaihtoon ennen aikojaan. Lisäksi jonkinlaisia kolhuja saivat myös Gareth Bale ja Álvaro Odriozola.

Välttämättä kukaan loukkaantuneista ei ole kovin pitkään sivussa, mutta joka tapauksessa maajoukkuetauko tulee Realin kannalta hyvään aikaan. Casemiro loukkaantui jo ottelun avausvartilla, ja vaikka joutuikin totisesta vaihtotoiveestaan huolimatta maleksimaan kentällä lähes kymmenen minuuttia ennen vaihtoon nilkuttamistaan. Brassin vamma näytti sijoittuvan jonnekin nilkan ja pohkeen välimaastoon.

Casemiron loukkaantuminen tuli kaksinkamppailutilanteessa, mutta Reguilon ja Nacho loukkaantuivat ilman kontaktia. Kummankin vamma näytti olevan jonkinlainen lihasvamma.

Ja sitten itse pelistä. Ensimmäisen kunnon maalipaikan järjesti jo ensiminuuteilla Bale, joka vapautti Karim Benzeman hyvään paikkaan. Ranskalaisen kuti meni kuitenkin parikymmentä senttimetriä maalin ohi.

20. minuutilla Celta Vigo oli hyvin lähellä avausmaalia. Okay Yoluslu voitti kulmapotkun ilmataistelussa Sergio Ramosin, mutta pahaksi onnekseen pusku osui maalin tolppaan.

Kolme minuuttia tästä, ja Real iski. Luka Modric lähetti keskialueelta pitkän pystysyötön, jonka Benzema otti todella taidokkaasti haltuun. Ranskalainen saa kiittää maalipaikastaan pitkälti myös itseään, eikä hän viimeistelyssäkään erehtynyt.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Toni Kroosille avautui tuhannen taalan maalipaikka, mutta saksalainen ampui pallon puolisen metriä typötyhjän maalin yli.

Jakson loppupuolella Celta-pelaajien tunteet alkoivat kuumeta ja otteet koveta. Neljän minuutin sisällä varoitus nostettiin Gustavo Cabralille, Hugo Mallolle ja David Juncalle.

Kun toinen puoliaika oli edennyt reilut kymmenen minuuttia, karkasi Benzema jälleen pahantekoon. Celta-vahti Sergio Álvarez torjui terävän kudin tolppaan, mutta paluupallo kimposi onnekkaasti Gustavo Cabralista verkkoon. Viisi minuuttia myöhemmin kotijoukkue nousi kuitenkin taas maalin päähän. Brais Mendéz löysi Mallon tyhjästä tilasta Ramosin ja maalin välistä, ja tämä viimeisteli armotta. Maali oli Realin ensimmäinen takaisku Santiago Solarin valmennuskaudella.

Lopullisesti ottelu ratkesi Realin 83. minuutilla saamaan rankkariin. Junca rikkoi Odriozolaa, eikä VAR-tarkistusta tarvittu. Sergio Ramos pani tuttuun tyylinsä ”panenkalla” pallon varmasti verkkoon. Viimeisillä minuuteilla Celta joutui vielä alivoimalle, kun ottelun epäonnensoturi Cabral sai illan toisen varoituksensa.

Kirsikan kakkuunsa Real sai vielä ottelun lisäajan jo käynnistyttyä, kun vaihdossa aloittanut Dani Ceballos tykitti pallon 18 metristä maalin ylänurkkaan. Eikä sekään jäänyt viimeiseksi maaliksi, vaan Mendézin osuma toi kotiyleisölle vielä pientä lohtua tämän jälkeenkin.

4-2 -voittonsa myötä Real Madrid on sarjassa kuudentena, neljä pistettä sarjakärki Barcelonaa jäljessä. Celta Vigo on sijalla 14.

C Moren suoratoistopalvelu tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden seurata perjantaista sunnuntaihin La Liga -kierroksen kaikki 10 ottelua maksutta. Lue lisää täältä.