Real Madridin peräsimessä kaksi kertaa La Ligan mestaruuden voittanut Fabio Capello kritisoi seuraa tiistaisen AS Roma -ottelun alla.

Valmentajauransa lopettanut Capello totesi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa Real Madridin luulleen voittamisen olevan helpompaa ilman Cristiano Ronaldoa. Kuten Real Madridin kuluvan kauden heikoista suorituksista huomaa, niin asiat eivät olleet niin yksinkertaisia.

– Real Madrid maksaa siitä tällä hetkellä, että he luulivat voittamisen olevan helpompaa ilman Ronaldoa. Ihan kuin tulokset olisivat samanlaisia. Vastustajat olivat peloissaan ja joukkuetoverit pelasivat vapautuneesti, kun hän oli Madridissa, Capello väitti.

Capello kertoi myös mielipiteensä Santiago Solarin nimittämisestä Real Madridin päävalmentajaksi.

– Se oli nimitys tulevaisuutta varten. Ei Real Madridin seurajohto nimitä valmentajaa vain sympatian vuoksi. Real Madridilla pitäisi silti olla pelaajaryhmä, joka kuuntelee seurapresidenttiä. Mielestäni pitäisi keskittyä siihen, mitä Real Madrid tekee oikein ja mitä väärin. Tiedämme, etteivät he puolusta hyvin, vaikka heillä on maalillaan turvallisuutta luova Thibaut Courtois.