Brassipuolustaja Marcelo päätti lauantaina Real Madridin kahdeksan tuntia kestäneen maalittoman jakson, mutta maalista huolimatta Los Blancos taipui Levantelle kotonaan maalein 1-2 (lue lisää). Realilla on nyt jonossa viisi ottelua peräkkäin ilman voittoa. Peleistä kolme viimeistä on päättynyt tappioon.

– Olemme tehneet hyviä juttuja, mutta pallo ei ole halunnut mennä maaliin. Valmentaja haluaa palauttaa itseluottamuksemme. Lauoimme tänään 33 kertaa, mutta pallo ei mennyt mistään maaliin. Nyt meidän täytyy pitää päämme pystyssä, jotta alamme taas voittaa pelejä, Marcelo totesi AS:n mukaan.

– Levante ei esittänyt ihmeitä, mutta he hyödynsivät alussa meidän virheemme. Yritimme saada ottelusta edes tasapelin. Olimme pelin päättyessä aivan puhki, koska raadoimme niskat limassa.

Realin ongelmista puhuttaessa juttu kääntyy usein Cristiano Ronaldon myyntiin ja pätevien korvaajien puutteeseen. Marcelon mielestä keskustelun sävy on epäreilu.

– Ei maalintekovaikeuksista minulta pidä kysyä. Muistan, kun Cristianolla oli kuiva kausi, lehdistössä sanottiin, että Real tarvitsee uuden hyökkääjän. Sitten vähän myöhemmin Cristiano tukki kaikki suut.

[readmore from=Real-Madrid]

– On epäreilua arvioida alkukautta vain hyökkääjien kautta. Toimittajat muovaavat mielipiteitä kysymyksillään. Me olemme huolissamme, sillä Madridissa pelaaminen merkitsee kovia paineita. Olemme huolissamme, mutta emme peloissamme.

Valmentaja Julen Lopeteguille Marcelo ilmaisi täyden tukensa.

– Olemme valmentajan rinnalla kuolemaan saakka. Hän ilmaisee asiansa hyvin selkeästi ja meillä on hyvä suhde häneen.

– Lopeteguin kohtelu on epäreilua, aivan kuten teitte myös (Rafael) Benítezin kanssa. En pidä siitä, että valmentajan ei anneta tehdä työtään, Marcelo sivaltaa.