Lauantai oli Real Madrid -faneille poikkeuksellinen päivä. Tappio Levantelle tiesi sitä, että Real oli hävinnyt ensimmäistä kertaa koko vuosikymmenellä kolme ottelua peräkkäin.

Harvinaisen synkkä jakso on luonnollisesti käynnistänyt spekulaatiot päävalmentaja Julen Lopeteguin asemasta. Näyttää kuitenkin siltä, että Real-luotsi saa vielä ainakin vähän lisää armonaikaa.

Lopetegui päätyi heti pelin jälkeen Real Madrid -pomo Florentino Pérezin juttusille. Cadena SER -radiokanavan mukaan Lopetegui sai keskustelusta sen käsityksen, että hän on Madridin penkillä edelleen tiistaina, kun Real kohtaa Mestarien liigassa Viktoria Plzenin.

SER:in tietojen mukaan Pérezin ja Lopeteguin keskustelu kesti noin varttitunnin, eikä läsnä ollut ketään muita henkilöitä. Vasta tämän rupattelun jälkeen Lopetegui antoi lausuntoja medialle.

Jo ennen päävalmentajan kanssa juttelemistaan Pérez marssi pukukoppiin pelaajien kanssa puhumaan – kuten hänellä usein on tapana. Realin kapteeni Sergio Ramos ei kuitenkaan paljastanut keskustelun sävystä mitään.

– Olisi röyhkeää kertoa, mistä puhuimme, enkä aio sitä tehdä. Se kuuluu pukukoppikoodistoon. Pérez luottaa minuun, joukkueen kapteeniin, ja puhumme kaikesta, Ramos totesi AS:n mukaan.

Viktoria Plzenin jälkeen Real kohtaa seuraavaksi El Clásicossa Barcelonan, ensi viikon sunnuntaina. Aika näyttää, onko joukkueen valmentajana tuolloin edelleen Julen Lopetegui. Ja jos on, lienee Clásico viimeinen todellinen näytönpaikka.