Real Madrid on voittanut viimeisen kymmenen kauden aikana vain kaksi kertaa La Ligan. Yksi mestaruus on mennyt Atlético Madridille, kun Barcelona on rohmunnut mestaruuksia peräti seitsemän.

Joukkueen uudeksi valmentajaksi kesäkuun alussa palkattu Julen Lopetegui oletti ymmärrettävästi, että hänen tärkein tehtävänsä olisi palauttaa Real jälleen mestaruuskantaan kotimaan sarjassa. El Confidencialin mukaan näin ei kuitenkaan ole.

Lehti kertoo, että kolmesta peräkkäisestä Mestarien liiga -voitosta huolimatta Real Madridin tämän kauden ykköstavoite on voittaa Mestarien liiga jo neljännen kerran peräkkäin. Tällaisen tavoitteen määritteli Lopeteguille kauden alla seuran puheenjohtaja Florentino Pérez. Tärkeämpää kuin mikään muu olisi antaa pahimmille kilpailijoille näpeille.

– Ykkösprioriteetti on voittaa Mestarien liiga Wandalla, Florentino Pérez totesi miesten välisessä keskustelussa kauden alla.

– Ja vielä parempi, jos loppuottelussa voisi kaatua Barca.

Wanda Metropolitano on Real Madridin paikallisvastustajan Atléticon uusi kotistadion, ja se isännöi 1. kesäkuuta Mestarien liigan loppuottelua. Ymmärrettävästi myös Atlético on asettanut tavoitteekseen Mestarien liigan voiton omalla kotikentällään.

[readmore from=Real-Madrid]

Mestarien liigan voitto kotikaupungissa olisi Real Madridille valtavan suuri juttu imagollisesti, ja sen vuoksi Pérez on määritellyt sen joukkueen ykköstavoitteeksi tällä kaudella.

Silminnäkijöiden mukaan Lopetegui luuli aluksi esimiehensä vitsailevan, mutta ymmärsi pian, että Pérez on asian kanssa täysin tosissaan. Real on juhlinut viimeisten viiden kauden aikana Mestarien liigan voittoa Lissabonissa, Milanossa, Cardiffissa ja Kiovassa, mutta nyt pirskeet halutaan käyntiin Madridissa.

Real Madrid aloittaa Mestarien liiga -taipaleensa keskiviikkona klo 22 kotipelillä AS Romaa vastaan.