Real Madrid on pelannut Julen Lopeteguin alaisuudessa hyvän harjoituskauden, sillä se on voittanut kolme neljästä pelistään. Keskiviikkona on sitten edessä ensimmäinen tosipeli, kun Real kohtaa Tallinnassa pelattavassa Uefan Supercupissa Atlético Madridin. Ja seuraavana viikonloppuna alkaakin sitten jo uusi La Liga -kausi.

Siirtoikkunan sulkeutumiseen on kuitenkin vielä kaksi ja puoli viikkoa aikaa, joten pelaajarintamallakin tapahtunee vielä jotain. Toistaiseksi Madrid on pitänyt Thibaut Courtois’n hankintaa lukuun ottamatta matalaa profiilia.

AS:n mukaan Lopetegui kaipaa vahvistusta ainakin kahdelle pelipaikalle. Uutta pelaajaa haetaan keskuspuolustukseen sekä kärkeen.

Joukkueen toppariosastolta Lopetegui haluaa seuran lainaavan Jesus Vallejon toiseen joukkueeseen. Vallejo on sivussa loukkaantumisen takia 4-6 viikkoa, ja valmentaja uskoo säännöllisen peliajan tekevän pelaajan kehitykselle hyvää. Vallejon laina toteutuu kuitenkin vain, mikäli joukkueeseen saapuu uusi toppari.

Vaikka Lopetegui luottaakin sekä Karim Benzeman että Borja Mayoralin kykyihin ysipaikalla, haluaa Lopetegui ryhmään silti yhden kärkimiehen lisää. Raúl de Tomás ei ole vakuuttanut valmentajaa, ja hänestä Real tulee AS:n mukaan luopumaan.

Seura ei kuitenkaan aio törsätä Lopeteguin pyytämiin hankintoihin poskettomia summia, vaan pelaajia hankitaan vain, jos hinta pysyy maltillisena – kuten Courtois’n tapauksessa kävi.

Poissuljettua ei ole myöskään keskikentän vahvistaminen, sillä Mateo Kovacic jätti osastolle aukon Chelseaan siirtyessään. Lopetegui olisi omasta puolestaan valmis päästämään Marcos Llorenten lähtemään. Samaan aikaan kuitenkin sekä Dani Ceballos että Federico Valverde ovat esiintyneet pre-seasonilla edukseen, joten pakottavaa tarvetta keskikentän vahvistamiselle ei ole.