Rayo Vallecano ja Elche iskivät yhteen Vallecasissa sunnuntaina La Ligan yhdeksännellä kierroksella.

Rayo voitti ottelun maalein 2-1 ja nousi sarjataulukossa peräti neljänneksi. Sarjanousija pelaa upeaa alkukautta ja on vasten kaikkia odotuksia voittanut kaikki neljä kotiotteluaan.

Rayon ykköstähti Radamel Falcao ei osallistunut Elche-otteluun matkustettuaan takaisin Madridiin vasta perjantai-iltana. Falcao oli Kolumbian A-maajoukkueen mukana MM-karsintaotteluissa. Falcao seurasi sunnuntaisen ottelun penkiltä käsin.

Lucas Boyé siirsi Elchen johtoon 15. minuutilla. Boksin rajalta lähtenyt laukaus upposi isäntien verkkoon ja Elche nappasi johtoaseman.

Rayo tasoitti ottelun kymmenen minuuttia myöhemmin. Santi Comesaña lähetti loistavan keskityksen boksiin ja Mario Hernández toi puskumaalillaan madridilaiset otteluun mukaan.

Andoni Iraolan miehistö iski voittomaalin toisella jaksolla. Vain muutamaa minuuttia aiemmin kentälle vaihdettu Randy Nteka laukoi pallon maaliin noin 20 metristä ja vei Rayon täyteen pistepottiin.

Madridilaisseuran alkukausi on ollut suoranainen jymy-yllätys, sillä Rayo lähti kauteen kenties sarjan heikoimmalla pelaajamateriaalilla, mutta Iraola ja syyskuun puolivälissä joukkueen vahvuuteen liittynyt Falcao ovat johdattaneet Rayon europaikoille.