Rayo Vallecano nappasi kauden avausvoittonsa sunnuntaina komealla tavalla, kun Granada kaatui Vallecasissa maalein 4-0.

Avauskierroksilla Sevillalle ja Real Sociedadille hävinnyt Rayo ei ollut vielä onnistunut avaamaan maalitiliään La Ligassa ennen sunnuntaista murskavoittoa.

Monien mielestä sarjan heikoimmalla pelaajamateriaalilla kauteen lähtenyt Rayo ei kyennyt luomaan käytännössä ainuttakaan maalipaikkaa Sevilla- ja Real Sociedad -otteluissa, mutta se muuttui sunnuntai-iltana.

Rayo oli suorastaan ylivoimainen ja piti Granadan poissa vaarallisilta maalipaikoilta, vaikka Granadan Luis Suárez saikin pallon ylärimaan toisen jakson alussa.

Álvaro García, Óscar Trejo ja kesällä seuraan saapunut Randy Nteko vastasivat Rayon maaleista avausjaksolla. Jo viiden vuoden ajan Rayossa pelannut 24-vuotias Santi Comesaña iski joukkueen neljännen täysosuman toisella jaksolla.

Robert Morenon luotsaaman Granadan alkukausi on ollut odotetun vaikea. Kolmesta ottelusta tuloksena on kaksi tasapelipistettä ja yksi tehty maali.