Sergio Ramos on antanut ensimmäiset kommenttinsa espanjalaismedialle jätettyään Real Madridin ja siirryttyään Paris Saint-Germainiin.

Espanjalaistopparin sopimus Madridissa päättyi, joten hän siirtyi PSG:hen ilman siirtokorvausta. Ramos, 35, edusti Los Blancosia 16 kauden ajan toimien viimeisinä vuosina joukkueen kapteenina.

[readmore from=Ramos-Sergio]

– Elin Real Madridissa monesti mahtavia aikoja. Mukavat hetket kulkevat mukanani. On surullista jättää taakse paikka, joka antoi minulle niin paljon, kommentoi Ramos AS:n mukaan.

– Päätin tulla PSG:hen, joukkueeseen, jolla on kunnon projekti. Yritän päästä osaksi kokonaisuutta, mutta minä nautin haasteista. Haluan yhä voittaa asioita. Toivottavasti minulla menee täällä yhtä hyvin kuin Madridissa. Olen tullut ihanteelliseen seuraan, paikkaan, johon halusinkin.

Häneltä kysyttiin, tuntuiko hänestä, että Real Madrid teki kaikkensa uusiakseen hänen sopimuksensa.

– Tuollaisiin kysymyksiin on vaikea vastata, mutta tein sen selväksi lehdistötilaisuudessani. Taakse ei kannata katsoa. Minä etsin seikkailuja, ja urheilullinen projekti on aina ollut minulle tärkein. Myös se, miten minua kohdeltiin [PSG:n toimesta]. Seuran puheenjohtaja, [urheilutoimenjohtaja] Leonardo, [päävalmentaja Mauricio] Pochettino… He kaikki olivat mukavia minulle ja tekivät päätöksestäni helpon. Nautin uusista haasteista. On aina hyvä astua mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Ramos ei halunnut ajatella, mitä hänen päässään liikkuisi, jos PSG ja Real Madrid kohtaisivat Mestarien liigassa. Jos niin kuitenkin käy, hän ei aio tuulettaa vanhaa seuraansa vastaan.

– En ikinä tuulettaisi maalia Madridia vastaan. He ovat ennen kaikkea perheeni ja he tulevat aina olemaan sydämessäni. He ansaitsevat sen kunnioituksen. En juhlisi maalia tai voittoa heitä vastaan.