Sergio Ramos poistui torstaina Real Madridista.

35-vuotias toppari piti lehdistötilaisuuden Real Madridin harjoituskeskuksessa ja kertoi, miksi lähti seurasta.

Ramos kertoi hyväksyneensä hiljattain Real Madridin jatkosopimustarjouksen, jonka seura teki hänelle viime syksynä. Real Madridin mukaan jatkosopimustarjous oli kuitenkin jo umpeutunut, eikä seuran mielestä tarjousta ollut enää olemassa.

Ramosin mukaan Real Madrid ilmoitti noin viikko sitten, ettei jatkosopimustarjous ollut enää voimassa.

Seuran mukaan Ramosin olisi pitänyt hyväksyä jatkosopimustarjous jo ajat sitten. Ramos ei sanojensa mukaan tiennyt, että jatkosopimustarjous oli jo umpeutunut. Ramos yllättyi Real Madridin ilmoituksesta, mutta totesi, ettei ole katkera seuraa kohtaan.

Ramosin mukaan Real Madridin jatkosopimustarjous oli yksivuotinen. Ramos vaati kaksivuotista sopimusta. Topparin mukaan raha ei ollut missään vaiheessa ongelma, vaikka jatkosopimustarjous sisälsi kymmenen prosentin palkanalennuksen koronapandemian vuoksi.

Ramos totesi, ettei ole palaamassa Sevillaan, eikä toppari aio koskaan siirtyä Barcelonan paitaan.

Ramos ei tiedä, missä pelaa ensi kaudella. Topparin mukaan hän ei ole vielä ehtinyt miettiä asiaa, mutta rivien välistä oli havaittavissa helposti, ettei ura jatku Espanjassa.

Ramos vakuutti palaavansa pelaajauransa jälkeen Real Madridiin. Ramos ei tarkentanut, palaako hän seuraan valmentajana vai onko luvassa pesti seurajohdossa.

Ramos kertoi ymmärtävänsä täysin, miksei Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique valinnut häntä EM-kisoihin. Ramos on pelannut viimeisen puolen vuoden aikana vain muutaman ottelun loukkaantumisten vuoksi.