Luottotopparin ja kapteenin Sergio Ramosin jatko Real Madridissa on edelleen täysin hämärän peitossa. Ramosin sopimusta on jäljellä enää alle kaksi kuukautta, ja neuvottelut ovat Marcan mukaan yhä jumissa.

Todellisen seuralegenda Ramosin tahto on tiettävästi ollut koko ajan jatkaa Real Madridissa, ja seura toivoo luonnollisesti samaa. Jatkon toivottiin ratkeavan maaliskuun tai viimeistään huhtikuun tapaamisissa, mutta Marca kertoo tilanteen olevan edelleen tasan sama kuin tammikuussa. Kumpikaan osapuoli ei ole joustanut vaatimuksistaan.

Keskeinen ongelma on Ramosin jatkosopimuksen pituus. Puolustaja toivoo seuraltaan kaksivuotista jatkopahvia, mutta seura tarjoaa vain vuotta. Vaikka palkastakaan seuran alennusvaatimuksineen ei ole yhteisymmärrystä, ei rahasta ole päästy kunnolla edes keskustelemaan, kun sopimuksen kestosta on hankausta.

Real Madridin puolustuksessa kysymysmerkkejä riittää, vaikka jotain alkaakin olla jo selvillä. David Alabaa pidetään jo lähes varmana Real Madridin pelaajana, ja Éder Militão on nostanut viime aikoina selvästi profiiliaan.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Raphaël Varanen ja Nachon tulevaisuus on sen sijaan edelleen auki. Molempien nykyinen sopimus päättyy vuonna 2022, ja niin jatko kuin siirto toisaalle tulevana kesänä ovat edelleen mahdollisia. Luonnollisesti näillä ratkaisuilla voi olla vaikutuksensa myös Ramosin jatkoon – ja toisinpäin.

35-vuotias Sergio Ramos on pelannut Real Madridissa vuodesta 2005 lähtien.