Espanjalaismedia puski viime viikolla eetteriin astetta tujumpaa huhua, kun lähes kaikki viestimet kertoivat Sergio Ramosin harkitsevan lähtöä Real Madridista. Ramosin lähtöaikeiden taustalla arvellaan olevan välirikko seuran puheenjohtaja Florentino Pérezin kanssa.

Ramos ja Pérez ottivat yhteen, kun Ajax pudotti Real Madridin Mestarien liigasta, ja Ramos asettui puolustamaan pelikavereitaan. Pérezin uskotaan uhanneen riidan tuoksinassa ”heittää Ramosin ulos seurasta”.

Konkaritopparilla on sopimusta jäljellä vuoteen 2021 saakka, ja kontrahdin ulosostohinta on 800 miljoonaa euroa. Sitä summaa ei yksikään seura tule maksamaan, joten jos Ramos todella haluaa lähteä, on ostavan seuran neuvoteltava Real Madridin kanssa siirtokorvauksesta.

AS ja El Chiringuito uutisoivat Ramosin ja Pérezin neuvotelleen maanantaina Madridissa seuran kapteenin tulevaisuudesta. Ramos kertoi neuvotteluissa haluavansa lähteä Real Madridista kesällä ilmaisella siirrolla. Pérez oli vastannut Ramosille, ettei Real Madrid voi päästää kapteeniaan lähtemään ilmaiseksi.

[readmore from=Ramos-Sergio]

AS:n mukaan Kiinasta on jo ehditty tekemään Ramosista ”jättimäinen tarjous”. Kiinnostuneista ei kuitenkaan ole pulaa siinäkään tapauksessa, jos Realin ja Espanjan maajoukkueen kapteeni päättää jatkaa uraansa Euroopan kentillä.

AS kertoo, että myös Juventus ja Liverpool ovat kiinnostuneita Ramosin värväämisestä. Marca puolestaan jatkaa listaa Manchester Unitedilla ja Paris Saint-Germainilla. Molempien kiinnostuksen kerrotaan olevaan vakavampaa sorttia, ja Ramosin tilannetta on seurattu jo pidempään.

Lähde: Transfermarkt