Luokkakokous Torinossa? Nyt Juventus-huhuissa Real Madridin eturivin pelaajista Sergio Ramos

© Kuva: Getty Images

Luokkakokous Torinossa? Tällainen ajatus alkaa juolahtaa mieleen, kun miettii, millaisia nimiä Juventukseen on yhdistetty.

Jo viime kesänä seuraan siirtyi isolla rahalla Real Madridin pitkäaikainen keulakuva Cristiano Ronaldo. Sitten vahvat huhut ovat vieneet Vanhaan rouvaan portugalilaisen hyvää ystävää, brassipuolustaja Marceloa. Ja nyt Calciomercato väittää Juventuksen havittelevan riveihinsä Real Madridin kapteenia, raudanlujaa topparia Sergio Ramosta?

Moni on saattanut jo kuvitella Ramosin pelaavan uransa loppuun asti Los Blancosissa, mutta nyt huhuja lähdöstä on alkanut kehkeytyä. Huhujan taustalla on ennen kaikkea Ramosin ja seuran puheenjohtajan Florentino Pérezin raju sanallinen yhteenotto Mestarien liigan surullisen kuuluisan Ajax-tappion jälkeen.

Yllättävän lähtöhuhun todennäköisyyttä lisää sekin, että Real Madridin uudeksi valmentajaksi on vahvimmin ehdolla José Mourinho. Mourinho on valmentanut Realia aiemminkin, eivätkä hänen ja Sergio Ramosin keskeiset välit ole tiettävästi erityisen hyvät.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää