UEFA tiedotti torstaina avanneensa tutkinnan liittyen Sergio Ramosiin ja topparin väitettyyn tahalliseen keltaiseen korttiin.

Ramos nappasi itselleen keskiviikon Ajax-ottelun lopussa keltaisen kortin. Varoitus meinasi Ramosin olevan pelikiellossa toisessa osassa ja siten nollaavan korttitilinsä ennen puolivälieriä, jos Real Madrid kyseiseen vaiheeseen etenee.

Ramos otti kuitenkin varoituksen tahallaan nollatakseen korttitilinsä, joka on UEFA:n säännöissä kiellettyä. Espanjalainen TV-kanava GOL sai tallennettua videolle tilanteen, jossa Ramos kysyi vaihtopenkiltä ottaako hän keltaisen kortin. Vastaus oli myöntävä ja muutamaa minuuttia myöhemmin erotuomari nosti Ramosille varoituksen.

Ramos myönsi myös ottelun jälkeen haastattelussa ottaneensa keltaisen kortin tahallaan. Ramos ei kuitenkaan ilmeisesti muistanut UEFA:n sääntöjä ja kielsi syyllisyytensä Twitterissä.

Ramos saa todennäköisesti kahden ottelun pelikiellon, joka pitää topparin sivussa Real Madridin mahdollisesta puolivälieräavauksesta.