Sergio Ramos liittyi sadan maalin kerhoon – näin maalit ovat jakautuneet

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos vei rankkarimaalillaan joukkueensa 1-0 -johtoon keskiviikkoisessa Copa del Reyn kotiottelussa Leganésia vastaan. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-0.

Ramosille kyseessä oli juhlamaali, sillä hän sai sen myötä täyteen 100 maalia ammattilaisurallaan. Topparin maaleista 80 on tehty Real Madridin paidassa, 3 Sevillan peliasussa ja 17 Espanjan maajoukkueessa. Lisäksi Ramos teki aikanaan kaksi maalia Sevillan reservijoukkueessa Segunda B:ssä.

Ramos tiedetään erinomaiseksi pääpelaajaksi, ja sadasta maalista 55 prosenttia mies onkin tehnyt päällään. 34 maalia Ramos on tehnyt oikealla jalallaan. Niistä 14 on ammuttu rangaistuspotkusta, kaksi suorasta vapaapotkusta ja kaksi epäsuorasta vapaapotkusta. Vasemmalla koivellaan Ramos on osunut tolppien väliin kymmenen kertaa, ja yhden maaleistaan hän teki rintakehällään.

Kovaluinen keskuspuolustaja voi hyvinkin tehdä tällä kaudella oman yhden kauden maaliennätyksensä, sillä hän sivusi ennätyslukemaansa jo keskiviikkona. Ramosin yltämistä 11 maaliin on edesauttanut Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen kasvanut rankkarivastuu, sillä hän on ampunut tällä kaudella maaliin peräti seitsemän pilkkua.

11 maaliin Ramos ylsi myös kaksi kautta sitten, mutta tuolloin kaikki maalit syntyivät Madridin paidassa. Tällä kaudella maaleista neljä on tehty Espanjan maajoukkueessa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää