Barcelonasta Sevillaan siirtynyt Ivan Rakitićin mielestä Lionel Messin paras vaihtoehto olisi pysyä Barcelonassa. Rakitić toteaa, että jokainen pelaaja tekee omat päätöksensä tulevaisuudestaan, mutta hän silti vihjaa Messiä jäämään.

– Kaikkien pelaajien ensimmäinen ja paras vaihtoehto on aina Barca. Sen jälkeen jokaisen on tehtävä omat päätöksensä. Minulle Barca on aina ykkösvalinta.

– Jokainen analysoi tilanteensa itse. Mielestäni nyt oli minun aikani (lähteä). Mitä Messi ja muut tulevat tekemään, sitä en tiedä. Sinun on kysyttävä sitä heiltä, Rakitić sanoo Goalille.

Rakitićin Sevilla-siirto on jäänyt Kataloniassa pienelle huomiolle Messin varastaessa otsikot. Kroaatti teki andalusialaisseuran kanssa neljän vuoden sopimuksen. Hän myöntää, että Barcelonan jättäminen oli vaikea päätös, vaikka seura on ollut tasaisessa laskusuhdanteessa sitten Rakitićin ensimmäisen kauden. Hän saapui Luis Enriquen alaisuuteen kaudella 2014-2015 ja voitti heti triplan. Viime kausi puolestaan oli pokaaliton.

Rakitić ei kuitenkaan koe lähtöään aikakauden loppuna.

– En tykkää puhua aikakauden lopusta. Minusta jokaisen pelaajan pitäisi pohtia, milloin heidän on aika lähteä. Nyt se hetki on koittanut minulle, ei sen enempää, ei sen vähempää.