Barcelonan keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic on ollut siirtohuhujen kohteena jo syksystä lähtien. Kroatialaisen peliaika Blaugranassa on ollut tällä kaudella epäsäännöllistä.

Viime aikoina Rakitic on kuitenkin saanut enemmän vastuuta, sillä hän on ollut aloituksessa kuudesti joukkueen seitsemästä viimeisestä ottelusta.

Keskikenttäpelaaja kertoi Sportske Novotsille, ettei ole puhunut tilanteestaan päävalmentaja Ernesto Valverden kanssa.

– Emme ole puhuneet (Varvelden kanssa). Ei ole mitään sanottavaa. Mielestäni kaikki on selvää, Rakitic sanoi.

– Minulle on tärkeintä nauttia jalkapallosta. Olen iloinen päästessäni aamulla harjoittelemaan, ja valmistautumaan otteluihin. Loppujen lopuksi valmentaja tekee päätöksen, ketkä pelaavat, keskikenttäpelaaja jatkoi.

Rakitic ei osaa sanoa, miksi hän sai niin vähän peliaikaa alkukaudesta, mutta on nyt saanut enemmän vastuuta.

– En tiedä [viitaten peliaikaansa], viime kuukausina olen yrittänyt antaa kaikkeni harjoituksissa ja peleissä. Odotin mahdollisuuttani, se tuli, ja haluan käyttää sen hyväkseni. Olen 31-vuotias, se on paras ikä jalkapalloilijalle, ja haluan pelata. Se on kaikista tärkeintä, Rakitic jatkoi.

Vähäisen peliajan vuoksi Rakiticin on huhuttu siirtyvän muualle saadakseen peliaikaa.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa siihen, kuka on sanonut mitäkin. Kaikista tärkeintä minulle on, voinko pelata Barcelonassa. Jos voin, tiedän, että Barcelona on minulle paras paikka. Jää nähtäväksi, mitä tapahtuu, kroatialainen jatkoi.

– Olen ollut Barcelonassa viisi vuotta, ja olen kokenut parhaat hetkeni jalkapalloilijana täällä. Olen varma, että parhaat saavutukset ovat vielä tulossa, Rakitic päätti.

Lähde: Marca