Lähde: Ivan Rakitic Juventukseen päin kallellaan

© Kuva: Getty Images

Ivan Rakitic on kuulunut tälläkin kaudella Barcelonan ehdottomiin luottopelaajiin, mutta huhut vievät sitkeästi kroaattia milloin Englantiin, milloin Ranskaan ja milloin Italiaan. 31-vuotiaan Rakiticin sopimus Barcelonan kanssa jatkuu vuoteen 2021, ja suuresta roolista huolimatta lehdistö pitää sitkeästi yllä huhuja muihin seuroihin.

Rakitic on itse ilmaissut, ettei halua lähteä Barcelonasta, vaan päinvastoin hänelle saatetaan rustata jatkosopimus. Siitä huolimatta Italiassa uskotaan miehen pelaavan ensi kaudella Serie A:ssa.

Gazzetta dello Sportin mukaan Rakitic on ollut keskusteluyhteydessä Juventuksen kanssa ja jopa antanut seuralle suostumuksensa siirtoon. Suomeksi sanottuna se tarkoittaa sitä, että mikäli Barcelona päättää Rakiticista luopua, olisi Juventus kroaatin ensimmäinen vaihtoehto.

Rakiticin lähtömahdollisuutta perustellaan sillä, että Barcelona hankki hollantilaisen Frenkie de Jongin Ajaxista juurikin hänen pelipaikalleen. Lisäksi Rakitic on yksi joukkueen arvostetuimmista pelaajista, ja myymällä hänet seura saisi mukavasti tuohta de Jongin ja mahdollisesti Matthijs de Ligtin siirtojen rahoittamiseksi.

Lähde: Marca

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää