Barcelonasta on hyvin mahdollisesti lähdössä vielä ainakin yksi pelaaja, ennen kuin siirtoikkuna sulkeutuu tänä iltana.

Sekä RAC1 että Mundo Deportivo kertovat neuvotteluista Rafinhan kanssa. Barcelona olisi valmis myymään miehen, mikäli jokin seura tarjoaisi vähintään 15 miljoonaa euroa. Valencia oli tiettävästi aiemmin kesällä Rafinhan perässä, mutta sittemmin kiinnostus on hiipunut.

Tällä hetkellä realistisempi vaihtoehto olisi se, että Rafinha lähtisi lainalle. Toimittaja Gerard Romeron tietojen mukaan Celta Vigon kanssa neuvotellaan lainasta, joka sisältäisi kymmenen miljoonan euron arvoisen osto-option. Neuvottelut hiertävät tällä hetkellä palkasta. Celta haluaisi maksaa vain puolet brasilialaisen palkasta, kun taas Barca haluaisi että Celta maksaisi palkan kokonaan.

Lainan edellytyksenä on kuitenkin yksi asia: Rafinhan on suostuttava jatkosopimukseen. Rafinhan nykyinen sopimus umpeutuu ensi kesänä, eikä Barca haluaisi käsiinsä uutta tapaus Muniria. Munir ei suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta ja lopulta Barca joutui myymään miehen Sevillaan polkuhintaan, 1,05 miljoonalla eurolla. Munirin markkina-arvon arvioitiin tuolloin olleen noin 12 miljoonaa.

Tällä kaudella Rafinha on saanut melko mukavasti peliaikaa, kun hyökkäyksen miljoonamiehet ovat olleet sairastuvalla. Tehoja Rafinha ei ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi.