Superlupauksen isä pyrkii pitämään Barça-debytantin jalat maassa: ”Vaikeimmat haasteet vielä edessä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan keskikenttäpelaaja Riqui Puig oli keskiviikkona Espanjan puhutuin pelaaja, kun hän esiintyi mainiosti debyytissään katalonialaisseuran edustusjoukkueessa.

Puig, 19, tuli 55. minuutilla kentälle Copa del Reyn ottelussa Cultural Leonesaa vastaan. Hän sai heti maalisyötön nimiinsä alustettuaan viimeisen osuman Barcelonan 4-1-voitossa.

Nuorukaisen esitys on kerännyt runsaasti kehuja espanjalaismediassa, ja myös Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde piti näkemästään.

Pelaajan isä, Carlos Puig, oli ylpeä poikansa debyytistä. Hän toivoo, että kehityskäyrä jatkuu samanlaisena.

– Me olemme Barcelonan kannattajia. Oman pojan pelaaminen seurassa on kerrassaan uskomatonta. Riqui ansaitsee sen, koska hän on taistellut kovaa päästäkseen tähän pisteeseen, ja vaikeimmat haasteet ovat vielä edessä, kommentoi Carlos Puig RAC1:lle.

Hän toivoo, että kohuttu huippulupaus ei ylpisty liikaa.

– Hänen on pidettävä jalkansa maassa. Hän on nöyrä poika, emmekä me saa innostaa häntä liikaa. Puhun teille tänään, koska olemme onnellisia hänen debyytistään. En halua puhua liikaa median edessä, koska vanhemmatkin voivat pilata asioita. Jätämme Riquin rauhaan. Hänellä tulee olemaan päiviä, jolloin kaikki ei mene hyvin ja häntä kritisoidaan, ja meidän on oltava valmiina kaikkeen.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää