AS: Manchester United ehdottaa Real Madridille jättimäistä vaihtokauppaa

© Kuva: Getty Images

Kuten viimeisen viikon aikana on tullut vahvasti ilmi, on Manchester United erittäin kiinnostunut Real Madridin ja Ranskan maajoukkueen keskuspuolustaja Raphaël Varanesta.

Espanjalaislehti AS:n mukaan siirtoneuvotteluissa on kuitenkin tapahtunut uusi käänne. Siinä missä seurat olivat tähän saakka keskustelleet Varanen siirtokorvauksesta, on Manchester United päättänyt ehdottaa Real Madridille mielenkiintoista vaihtokauppaa.

Hankittuaan Jadon Sanchon juuri 85 miljoonalla eurolla Dortmundista, on Manchester United valmis maksamaan enintään 45 miljoonaa euroa Varanesta. Real Madrid vaatii avaintopparistaan kuitenkin yhä 70 miljoonan euron siirtokorvausta, minkä takia United on joutunut keksimään toisenlaisen vaihtoehdon jättisiirron toteuttamiseksi.

Tämä toinen keino olisi kahden ranskalaistähden välinen vaihtokauppa, jossa 28-vuotias Paul Pogba ja Varane vaihtaisivat seuroja keskenään. Pogban sopimus Manchester Unitedin kanssa umpeutuu myös vuonna 2022 ja keskikenttämiestä tullaan AS:n mukaan tarjoamaan vaihdossa samanikäisestä Varanesta.

LUE MYÖS: Paul Pogba flirttailee Real Madridin suuntaan: ”Se on unelmani”

Manchester Unitedin ja Real Madridin välisten siirtoneuvotteluiden uskotaan kestävän vielä pitkän aikaa. AS uskoo, että luvassa voi olla vielä isoja yllätyksiä ennen jättikaupan toteutumista. Lehti pitää myös täysin mahdollisena sitä, ettei Varane jätäkään Real Madridia vielä tänä kesänä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.