Real Madrid ei aio yrittää Paul Pogban hankkimista tänäkään kesänä. Asiasta kertoo Marca.

Lehden mukaan Real on ollut Pogban perässä jo neljän vuoden ajan, mutta aina siirto on kariutunut syystä tai toisesta. Niin on käymässä nytkin.

Merkittävin syy on raha.

Pogbasta pitäisi edelleen maksaa tuntuva korvaus, minkä lisäksi ranskalainen nostaa valtavaa palkkaa. Lehtitietojen mukaan Pogban nettovuosipalkka on 17 miljoonaa euroa. Real Madridin parhaiten palkattu pelaaja on Gareth Bale, joka tienaa vuosittain 14,5 miljoonaa puhtaana käteen.

Marcan tietojen mukaan Pogba voisi olla valmis laskemaan palkkaansa, mutta ei välttämättä riittävästi Realin kannalta.

Realin johdossa myös koetaan, että rahaa olisi järkevämpää investoida nuorempiin, edullisempiin ja kenties muiden pelipaikkojen kohteisiin. Jutussa mainitaan vasta 17-vuotias Rennes’n keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga ja Borussia Dortmundin 19-vuotias keskushyökkääjä Erling Braut Håland.

[readmore from=Real-Madrid]

Aiemmin uutisoimme, että Realin puheenjohtaja Florentino Pérez kaavailee kolmannen suuren aikakautensa tukipilareiksi uutta Bernabéua (rakennustyöt parhaillaan menossa) ja hyökkäykseen Kylian Mbappéa, jota on tarkoitus tavoitella kesällä 2021. Näiden investointien yhteissumma noussee yli miljardin euron, joten Pogban kaltaisiin kallisiin hankintoihin ei nyt oikein olisi varaa. Etenkään koronaviruksen kurjistamassa taloustilanteessa.

Tänä kesänä Realin odotetaan pikemminkin myyvän kuin ostavan pelaajia. Seura yrittää keventää palkkamenojaan muun muassa Balen ja James Rodríguezin myymisellä.

Päävalmentaja Zinédine Zidane haluaisi edelleen Pogban, mutta seurajohto on jo Marcan mukaan päättänyt luopua ranskalaisen tavoittelusta.