Paul Pogba yrittää päästä Real Madridiin vielä tämän kauden aikana.

Cadena Cope kertoo useampaan Manchester Unitedin sisällä olevaan lähteeseensä vedoten, että Pogba yrittää parhaillaan pakottaa Unitedia myymään hänet Realiin tammikuussa, kun siirtoikkuna aukeaa.

Kaiken lisäksi Cope väittää, että puheet Pogban loukkaantumisesta olisivat osin valetta. Ranskalainen on ollut sairastuvalla 30. syyskuuta lähtien, mutta kanavan mukaan hän on jo hyvän aikaa ollut täysin terve. Pogba lakkoilee saadakseen tahtonsa läpi.

Copen tietojen mukaan Manchester United olisi jo hyväksynyt tappionsa. Seuran mukaan Pogban hintalappu on 150 miljoonaa euroa, mutta todellisuudessa siirtosumma voisi olla pienempikin. United yrittää saada myynnistä ”mahdollisimman suuren korvauksen”.

Real Madrid oli tiettävästi hyvin vakavissaan Pogba kintereillä jo viime kesänä. Erityisesti päävalmentaja Zinédine Zidane ihailee Pogbaa. Real ei Pogbaa lopulta saanut, mutta ovi haluttiin pitää auki. Siksi Real ei iskenyt myöskään kakkosvaihtoehtoihin, Tottenhamin Christian Erikseniin ja Ajaxin Donny van de Beekiin.