Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on tehnyt selväksi seurajohdolle haluavansa Paul Pogban joukkueeseen kesän aikana.

Marcan mukaan Real Madrid on pyytänyt Pogbalta julkisia kommentteja siitä, että ranskalainen haluaa poistua nykyisestä seurastaan Manchester Unitedista ensi kaudeksi. Pogba haluaa espanjalaislehtien mukaan siirtyä Real Madridiin.

Real Madrid sai sunnuntaina sen, mitä seura oli hakenut. Nimittäin Pogba kommentoi julkisesti Tokiossa tulevaisuuttaan ja antoi selvästi ymmärtää hakevansa kesäsiirtoa.

– Tulevaisuuteni on puhuttanut paljon medioissa ja olen miettinyt tulevaisuuttani paljon. Olen ollut Manchester Unitedissa kolmen vuoden ajan ja mielestäni olen onnistunut. Matkaan mahtuu niin hyviä kuin huonoja hetkiä, kuten kaikilla missä tahansa, Pogba totesi.

– Päättyneen kauden jälkeen, joka oli henkilökohtaisella tasolla paras Manchester Unitedissa, ajattelen, että nyt saattaisi olla oikea hetki uudelle haasteelle. Ajattelen sitä, että voisin ottaa vastaan uuden haasteen muualla.