Marca: Zinédine Zidane voitti taistelun Real Madridin seurajohtoa vastaan – seura tekee kaikkensa hankkiakseen Pogban

© Kuva: Getty Images

Madridilaislehti Marcan mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on voittanut taistelun seurajohtoa vastaan ja saanut tahtonsa läpi Paul Pogban suhteen.

Zidane haluaa Pogban seuraan kesän siirtoikkunan aikana ja luotsi on tehnyt sen seuralle selväksi. Zidane ei halua Tottenhamin Christian Erikseniä tai Ajaxin Donny van de Beekiä – ainoastaan maanmiehensä Pogban.

Real Madrid yrittää Zidanen toiveen mukaisesti tehdä kaiken mahdollisen saadakseen Pogban kesän aikana Bernabéulle. Manchester United ei tiettävästi suostu myymään ranskalaista alle 150 miljoonalla eurolla. Real Madrid pitää kyseistä hintalappua liian suurena ja yrittää neuvotella Manchester Unitedin kanssa Pogban hinnasta.

Pogba haluaa siirtyä Real Madridiin ja suostuu myös palkanalennukseen, jotta toive toteutuisi. Real Madrid pitää Pogban tahtoa valttinaan neuvotteluissa, joiden on määrä alkaa pian.

Marcan mukaan Real Madrid tiedostaa Pogban olevan valmis painostamaan Manchester Unitedia, jotta siirto saataisiin maaliin. Pogba ajattelee, että hänen etappinsa Manchester Unitedissa on tullut päätökseensä ja ranskalainen haluaa uusia haasteita urallaan Zidanen alaisuudessa.

Toinen madridilaislehti AS sen sijaan kertoi tiistaina, että Pogban on kerrottava lähtöhaluistaan ja pyydettävä Manchester Unitedilta siirtoa, jotta neuvottelut voisivat alkaa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää