Real Madrid on vahvistanut rivejään kesäkuussa jo Luka Jovicilla ja Eden Hazardilla. Lisää kuitenkin vielä halutaan, ja seuraavana jonossa olisi ranskalainen keskikenttäpelaaja Paul Pogba. AS:n mukaan Pogban hankkiminen Manchester Unitedista on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Lehti kertoo Real Madridin seurajohdon tiedustelleen Unitedilta Pogban hintalappua, ja saaneen Manchesterista tylyn vastauksen: Pogba ei ole myytävänä.

Pogba on hyvin korkealla Zinedine Zidanen toivelistalla, ja Real aikoo tehdä kaikkensa Pogban saadakseen. United on kuitenkin ilmoittanut selväsanaisesti, ettei se halua Pogbasta tänä kesänä luopua.

Tilanteen edessä Madridissa on hyväksytty, että siirto voisi toteutua vain yhdellä tavalla. Jos Paul Pogba itse ilmaisee selkeät lähtöhalunsa ja pyytää Unitedin seurajohdolta siirtoa, voitaisiin neuvottelupöytään päästäkin. Kehnosti motivoituneista pelaajista kun ei läheskään aina saada parasta irti.

[readmore from=Pogba-Paul]

Madridissa odotetaankin nyt, josko Pogbakin ilmaisisi julkisesti halunsa siirtyä Real Madridiin, aivan kuten Tottenhamin Christian Eriksen teki viime viikolla.

– Se olisi askel eteenpäin urallani, mutta Real Madridin pitäisi ottaa ensimmäinen askel ja soittaa Tottenhamille kertoakseen, että he haluavat minut. Minun tietääkseni se ei ole tapahtunut vielä, Eriksen vihjasi suoraan.