Ranskan maailmanmestarijoukkueen keskeinen jäsen Paul Pogba on noussut viime päivinä huhumyllyn kuumaksi nimeksi. Lehdistö väittää kivenkovaa, että keskikenttäpelaaja mielii pois Manchester Unitedista. Vanha seura Juventus on juoruissa mukana, mutta yhä kiihkeämmin Pogbaa viedään myös galacticoja kipeästi kaipaavaan Real Madridiin.

Sen verran lehdistö on pitänyt Pogba-huhua tapetilla, että myös Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane joutui aihetta kommentoimaan. Eikä Zidanen vastaus ainakaan huhuja hillinnyt.

– Pidän Pogbasta kovasti, ei siinä ole mitään uutta. Tunnen hänet henkilökohtaisesti. Hän on erilainen pelaaja, ja on vain vähän pelaajia, joiden panos on niin suuri kuin hänen, Zidane sanoi toimittajille AS:n mukaan.

– Pogba on keskikenttäpelaaja, joka osaa puolustaa ja hyökätä. Hän osaa tehdä kentällä kaikkea. Hän ei kuitenkaan kuulu minun joukkueeseeni, vaan pelaa Unitedissa. Kuulin kyllä, mitä hän sanoi Madridista ja toiveestaan tulla tänne jonain päivänä. Jos hän haluaa joskus lähteä Unitedista ja tulla tänne, niin miksikäs ei?

AS ja englantilainen Mirror nostivat tapetille myös vaihtokaupan mahdollisuuden osana Pogban mahdollista siirtoa. Lehtien mukaan United olisi valmis luopumaan Pogbasta vain, jos se saisi osana kauppaa kaksi Real Madridin pelaajaa – Gareth Balen ja Toni Kroosin.

[readmore from=Pogba-Paul]

Toni Kroos pelaa Realissa viidettä kauttaan, mutta on ollut yksi tämän sesongin pettymyksistä. Pogba tulisi niin sanotusti suoraan Kroosin saappaisiin, ja Unitedin on kerrottu olleen aiemminkin kiinnostunut saksalaisesta.

Gareth Bale puolestaan on tehnyt lähtöä – ainakin huhuasteella – jo pidempään. Mikäli Bale siirtyisi, vapautuisi Realissa palkkakuninkaan asema Pogballe. Bale nettoaa Realissa 14 miljoonaa euroaa per kausi.