Real Madridin leirissä katseet on epäilemättä suunnattu tämän sesongin sijaan jo pitkälti ensi kauteen. Tämä kausi ei pyttyjä seurajoukkueiden maailmanmestaruuden lisäksi tuo, mutta ensi kesänä Santiago Bernabéulle ollaan tuomassa uusia tähtiä.

Yhtenä potentiaalisista vahvistuksista on mainittu Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba. Ranskalainen flirttaili viime viikolla lehdistötilaisuudessa avoimesti Real Madridin kanssa, ja hänen uskotaan olevan myös maanmiehensä Zinedine Zidanen mieleen.

AS:n mukaan Pogba on jo päättänyt, että hän haluaa lähteä tulevana kesänä Manchester Unitedista. Lähtöajatus alkoi itää kolmatta kauttaan Unitedissa pelaavan Pogban päässä José Mourinhon valmennuskaudella, sillä kaksikon välit eivät tiettävästi olleet parhaat mahdolliset. Välillä huhuissa on vilahdellut Barcelonakin, mutta viimeksi esille on noussut Real Madrid. Ellei sitten Pogba palaa jälleen takaisin Italiaan.

Pogban sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2021. Hän tienaa Manchesterissa 16 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. United on tehnyt Pogballe jatkosopimustarjouksen, josta pelaaja kuitenkin kieltäytyi. Mikäli tilanne ei kevään aikana muutu, lienee Unitedkin myöntyväinen Pogbasta luopumaan, sillä vuoden kuluttua sopimusneuvottelut voisivat olla vieläkin hankalammat Punaisten paholaisten kannalta.

Zinedine Zidane halusi AS:n mukaan Pogban joukkoihinsa jo kesällä 2016, mutta tuolloin pelaajan tie vei Englantiin. Nyt edessä voi olla uusi yritys. Pogban maineikas agentti Mino Raiola tekee lehden tietojen mukaan jo töitä Pogban siirron toteutumiseksi. Todellinen megaluokan haastaja voi kuitenkin löytyä tutulta suunnalta Torinosta.

[readmore from=Pogba-Paul]

Pogba pelasi Juventuksessa vuodet 2012-2016, ja AS:n tietojen mukaan Vanha Rouva haluaisi ranskalaisen takaisin. Juventuksella on erinomaiset välit Raiolan kanssa, toisin kuin Real-pomo Florentino Pérezillä. Kun Pogba siirtyi kolme vuotta sitten Juventuksesta Unitediin, Raiola kuittasi Football Leaksin mukaan siirrosta 48 miljoonan euron provision.

Pogbasta on maksettu toistaiseksi siirtokorvaus vain kerran – vuonna 2016, kun United maksoi Juventukselle 120 miljoonan euron siirtokorvauksen. Juventukseen hän siirtyi kesällä 2012 ilmaiseksi. Siirtokorvauksetta United hankki Pogban myös Le Havresta vuonna 2009, Pogban ollessa vasta 16-vuotias.