Kun Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba antoi hiljattain Real Madridia koskevia lausuntoja, se oli AS-lehden mukaan laskelmoitu siirto.

Lehti väittää, että 26-vuotias ranskalainen haluaa lähteä tulevana kesänä Old Traffordilta. Mies yritti jo junailla siirron tammikuulle, koska välit ex-luotsi José Mourinhon kanssa olivat huonot.

Pogban sanotaan etsivän uutta haastetta joko Espanjassa tai Italiassa. Superagentti Mino Raiola tekee parhaillaan töitä löytääkseen asiakkaalleen uuden seuran.

Pogban sopimus Unitedin kanssa ulottuu kesään 2021 saakka, ja hän on jo kieltäytynyt jatkosopimustarjouksesta. Seuran olisi tarjottava todelliset huippuehdot, jotta pelaaja rustaisi nimensä paperiin.

Mikäli Pogba ei suostu jatkosopimukseen, United hyvin mahdollisesti yrittää myydä hänet, koska kesällä 2020 neuvotteluasemat olisivat huomattavasti huonommat.

AS:n mukaan Pogban Madrid-siirron tiellä on yksi suuri este – Juventus. Torinolaisseura ottaisi miehen mieluusti takaisin, ja johtokunta tiettävästi suunnittelee jo operaation rahoittamista.

Kaiken lisäksi Juventuksen ja Raiolan välit ovat erittäin läheiset. Sen sijaan madridilaisseuran puheenjohtajan Florentino Pérezin kanssa välit ovat huomattavasti viileämmät.