Barcelona yrittää vielä tehdä tarjouksen Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogbasta ennen Valioliigan siirtoikkunan umpeutumista. Hätiin on kaivettu myös Pogban agentti Mino Raiola.

Barcelonan ja Raiolan välit eivät ole olleet kovin lämpimät, mutta AS:n mukaan seura on nyt valmis neuvottelemaan miehen kanssa saadakseen Pogban Camp Noulle. Manchester United ei ole kovinkaan halukas myymään Pogbaa, joten Barcelonan tarjouksen pitää olla avokätinen.

AS-lehden mukaan United haluaa siirtosumman lisäksi pelaajan vaihdossa Pogbasta, koska siirtoikkuna on umpeutumassa. Lähteen mukaan Barcelona olisi tarjoamassa 112 miljoonaa euroa, jonka lisäksi Yerry Mina tai André Gomes voisi liikahtaa Unitedin suuntaan. Tosin tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että Mina olisi siirtymässä Evertoniin, eikä Gomes luultavasti riitä millään United-manageri José Mourinholle, vaikka siirtosumma olisikin kunnossa.

Pogbasta on kiinnostunut myös hänen entinen seuransa Juventus. Pogban agentti Raiola on tällä hetkellä Manchesterissa neuvottelemassa Unitedin kanssa, AS tietää kertoa.