Paris Saint-Germainin tuore manageri Mauricio Pochettino puolustaa omaa leiriään Barcelonan taholta tulleita syytöksiä vastaan.

Pariisilaisseuraa edustava Ángel Di María kertoi jokin aika sitten julkisuudessa toivovansa, että maajoukkuetoveri Lionel Messi pelaisi myös seuratasolla hänen kanssaan lähiaikoina samassa paidassa. Hän piti supertähden siirtoa PSG-ryhmään jopa todennäköisenä. Barcelona-luotsi Ronald Koeman ei katsonut tätä hyvällä, vaan näpäytti takaisin, kutsuen kommentteja ja arveluita epäkunnioittaviksi.

Pochettino avasi ajatuksiaan Onda Ceron El Transistorissa.

– Ymmärrän toki, ettei pitäisi juurikaan puhua pelaajista, jotka eivät ole omassa joukkueessa. Tämä ei kuitenkaan koske vain Paris Saint-Germainia, vaan kaikkia seuroja. Pariisista käsin ketään kohtaan ei ole esitetty epäkunnioitusta.

Argentiinalaisvalmentaja mainitsi kuin mainitsikin Messin myös omassa puheenvuorossaan.

– Minusta siinä ei ole mitään kummallista, että pelaaja toivoo toisen pelaavan kanssaan samassa joukkueessa. Muistan, että useat Barcelonan pelaajat ovat ilmaisseet toiveensa Neymarin paluusta seuraan.

– Olen tarkkaillut kaikkia seuroja jo toista vuotta, joten kyllä, olen tutkinut myös Barcaa. Messi on kone, hän on kilpailullinen eläin.