Menikö Tottenhamin managerin vitsi yli hilseen? Real Madrid reagoi virallisella tiedotteella

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on virallisessa tiedotteessaan kiistänyt Tottenhamin managerin Mauricio Pochettinon väitteen, jonka mukaan hän olisi pyytänyt joukkueelleen lupaa yöpyä Real Madridin harjoituskeskuksessa Mestarien liigan loppuottelun yhteydessä.

Totteham kohtaa loppuottelussa Liverpoolin 1. kesäkuuta Wanda Metropolitanolla Madridissa.

BBC:n mukaan Pochettino sanoi vitsaillen, että hän joukkueineen olisi yöpymässä Real Madridin tiloissa.

– Harjoittelemme ennen loppuottelua Valdebebasissa (Real Madridin harjoituskeskuksessa) ja nukumme läheisessä hotellissa, kommentoi Pochettino El Partizado de Copelle.

– Kysyin Florentinolta (Perez, Realin seurapresidentti), josko voisimme yöpyä harjoittelukeskuksessa, mutta hän sanoi minulle, että voin nukkua siellä vain, kun minusta tulee Real Madridin valmentaja.

Real Madrid vahvisti tiedotteessaan, että Liverpool ja Tottenham treenaavat sen harjoituskeskuksessa ennen loppuottelua. Madridilaisseura kertoi kuitenkin yllättyneensä Pochettinon kommenteista ja kiisti, että argentiinalaisluotsi tai Tottenham olisivat pyytäneet lupaa majoittua sen tiloissa. Real Madrid muistutti myös, että Euroopan jalkapalloliitto Uefa vastaa joukkueiden majoittamisesta.

Pochettino on ollut pitkään huhuissa yhdistettynä Madridiin, joka palkkasi Zinédine Zidanen takaisin päävalmentajakseen maaliskuussa.

Tottenhamin ja Pochettinon sopimusta on vielä neljä vuotta jäljellä, mutta hän vihjasi aiemmin, että saattaa jättää seuran, jos he voittavat Mestarien liigan. Pochettino sanoi myös, että olisi ”tyhmää” jäädä seuraan, jos Tottenham odottaa, että menestystä tulee jatkossakin ilman, että toimintatapoja muutetaan. Tottenham on viimeksi hankkinut uuden pelaajan tammikuussa 2018.

– En aio tehdä päätöksiä tulevaisuudestani ennen loppuottelua. On tärkeää tietää, mikä seuran tulevaisuuden suunnitelma on, kommentoi Pochettino BBC:n mukaan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää