Miralem Pjanićin hankinta vaikuttaisi olevan Juventuksen asialistan kärkipäässä. Barcelona sallisi siirron toteutumisen. Itse asiassa se toivoo sitä. Juventus edellyttää Barcelonalta kuitenkin kärsivällisyyttä.

Serie A -seuran täytyy ensin löytää uusi työpaikka Aaron Ramseylle, 30, ennen kuin se voi ottaa Pjanićin kontolleen.

Ramsey ei ole kyennyt vakiinnuttamaan paikkaansa Juven avauskokoonpanossa edes terveenä ollessaan. Silti hänelle pulitetaan joka viikko satojatuhansia euroja. Walesilaisen aika Bianconerissa muistetaan etupäässä siitä, että hän ryöväsi röyhkeästi yhden maalin Cristiano Ronaldolta, 36.

[readmore from=Pjanic-Miralem]

Ramseyn myynti kutistaisi merkittävästi torinolaisten palkkakuluja Sportin mukaan. Tottenham ja Wolverhampton ovat tiettävästi hänestä kiinnostuneita.

Pjanić olisi puolestaan valmis alentamaan palkkaansa päästäkseen takaisin Juventus Stadiumille. Tämä on ensiarvoisen tärkeää siirron toteutumisen kannalta. Bosnialaiselle tarjottaneen kaksivuotista lainadiiliä osto-optiolla höystettynä.

AS Roma and Inter Milan ovat myös tavoitelleet Pjanićia, mutta pelaaja itse haluaa ennen kaikkea palata Juveen, jonka päävalmentajaksi on parin vuoden tauon jälkeen ryhtynyt Massimiliano Allegri.

Pjanić esiintyi viime kaudella 19 LaLiga-ottelussa mutta ei merkkauttanut ensimmäistäkään maalia tai maalisyöttöä.