Espanjalaislehti Marca kirjoittaa, että Miralem Pjanićin siirto Barcelonaan näyttää hyvin mahdolliselta. Siirtoon on nimittäin molemminpuolista kiinnostusta.

Asia riippuu nyt paljolti Juventuksesta, jonka sopimuspelaaja Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuetähti on. Keskikenttäpelaajan sopimus torinolaisseuran kanssa ulottuu kesään 2023 asti.

Lehden mukaan Pjanićia kiehtoo ajatus pelaamisesta Lionel Messin kanssa. Pjanić on pelannut Italiassa yhdeksän kautta varsin menestyksekkäästi, mutta myös Barcelonassa olisi erittäin hyvä mahdollisuus sekä kansallisiin että kansainvälisiin palkintoihin.

Pjanićin kerrotaan olevan aivan Barcelonan hankintalistan kärkipäässä. Katalonialaisseura pitää pelaajan ominaisuuksista, sillä Pjanić on molempijalkainen, peliä hyvin rytmittävä keskikenttämies.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién kommentoi aiemmin, ettei tiedä mitään Pjanićiin liittyvistä huhuista. Hänen mukaansa Pjanić on hyvä pelaaja, mutta Setiénin mielestä siirtomarkkinoista puhuminen nykyisissä koronaviruksen aiheuttamissa olosuhteissa on riskialtista.