Barcelonan huomio siirtomarkkinoilla on keskittynyt ennen kaikkea kahteen pelaajaan. Hyökkäykseensä Barca havittelee Internazionalesta Lautaro Martínezia ja keskikentälle Juventuksen Miralem Pjanicia.

Barcelonan on uskottu olevan Pjanic-neuvotteluissa jo melko pitkällä, mutta nyt Le Parisien kertoo, että kisaan on liittynyt Paris Saint-Germain. Pjanic ja Juventus ovat pitäneet ykkösvaihtoehtonaan Barcelonaa, mutta ongelma on siinä, että Juventus haluaisi itsepintaisesti vaihtokaupassa Arthurin. Brasilialainen itse ei puolestaan ole halukas siirtymään.

PSG onkin nyt ollut videopuhelun välityksellä yhteydessä Pjanicin edustajiin. He toivovat voivansa taivutella bosnialaisen ensin sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Tämän jälkeen seura voisi ehdottaa Juventukselle tarjousta. Siihen sisältyisi luultavimmin Leandro Paredesin lähettäminen vastakkaiseen suuntaan.

[readmore from=Pjanic-Miralem]

Pjanicista on saman lähteen mukaan kiinnostunut myös Manchester United, jos Paul Pogban huhuttu paluu Juventukseen toteutuisi.

Ligue 1 on Pjanicille jo tuttu sarja. Luxemburgissa jalkapallo-oppinsa saanut Pjanic siirtyi ranskalaiseen Metziin vuonna 2004, ja jatkoi sieltä Lyoniin neljä vuotta myöhemmin. Ranska vaihtui Italiaan vuonna 2011, kun Pjanic siirtyi AS Romaan. Juventuksessa nyt 30-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut vuodesta 2016 lähtien.

Lähde: Football-Italia