Barcelona hävisi lauantai-iltana Villamarínilla Copan finaalin Valencialle. Valencia voitti finaalin maalein 2-1.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde on saanut tuttuun tapaan kannattajien vihat niskaansa. Niin seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kuin pelaajat haluavat Valverden jäävän seuran peräsimeen.

Niin haluaa myös Gerard Piqué. Piquén mukaan Barcelona olisi voittanut triplamestaruuden, jos Barcelona olisi edennyt Anfieldilla Mestarien liigan finaaliin. Barcelona hävisi ottelun maalein 4-0 ja jäi välieriin.

– Emme ajattele tällä hetkellä sellaisia asioita, kuten valmentajan jatkoa. Meidän on tehtävä analyysi jokaisen pelaajan otteista, sillä kaikki voimme parantaa. Tuollaiset päätökset eivät ole käsissämme. Olemme kuitenkin sanoneet vaikka kuinka monta kertaa haluavamme Valverden jäävän.

– Hän on tehnyt todella hyvää työtä. Uskon seurajohdon tehneen jo päätöksen hänen suhteen. Valverde on valmentaja, joka on vienyt meidät mestaruuksiin ja on kykeneväinen auttamaan meitä voittamaan vielä lisää.

– Olisimme voittaneet triplan, jos olisimme menneet jatkoon Anfieldilla. Olisimme saapuneet tänne Villamarínille erilaisin ajatuksin. Olemme hyvin pettyneitä ja meidän on vain kestettävä saamamme kritiikki. Emme odottaneet kauden päättyvän tällä tavalla. Kaksi viikkoa sitten meillä oli mahdollisuus triplaan.