Vicente Boluda oli Real Madridin puheenjohtaja kevään 2009.

Radio Marca haastatteli Boludaa keskiviikkona. Real Madridissa järjestetään kesällä puheenjohtajavaalit.

Boluda kertoi, ettei ole vielä päättänyt, asettuuko ehdolle kilpailemaan Florentino Péreziä vastaan. 74-vuotiaan Pérezin odotetaan voittavan helposti vaalit ja jatkavan tehtävässään.

– Unelmoin aina Real Madridin puheenjohtajan paikasta, mutta en ole vielä päättänyt, asetunko ehdolle. Mielestäni nyt ei ole oikea hetki järjestää puheenjohtajavaaleja. Näyttää siltä, että seuran taloudellinen tilanne on kammottava.

Kun Pérez valittiin Real Madridin puheenjohtajaksi vuonna 2009, oli puheenjohtajaehdokkaiden oltava vähintään kymmenen vuotta putkeen Real Madridin jäseniä ennen vaaleja.

Pérez muutti säännön 20 vuoteen päästyään puheenjohtajaksi.

– Haluaisin jonkun selittävän minulle, minkä vuoksi puheenjohtajaksi hakevan ehdokkaan on oltava ollut 20 vuotta putkeen seuran jäsen. Mielestäni kaikille pitäisi antaa samat mahdollisuudet. Mitä enemmän ehdokkaita, sen parempi.

– Tällä hetkellä ei kannata taistella pelaajahankinnoista, koska loppujen lopuksi Real Madrid maksaa ne summat. Pérez ei ole maksanut omista varoistaan edes kahvia Real Madridin puheenjohtajana. Real Madrid maksaa kaiken. Niin se oli silloinkin, kun olin puheenjohtajana. Seura maksoi kaikki hankinnat ja kulut. Mielestäni nyt ei ole oikea aika nostaa kuluja, kun seuran taloustilanne on näin dramaattinen.

Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy muutaman kuukauden kuluttua. Ramos on hylännyt Real Madridin jatkosopimustarjousta ja haluaa palkankorotuksen.

– Ramosin tapaus on erityinen. Real Madridin pitäisi olla kiitollisia heille, jotka ovat antaneet kaikkensa seuralle. Heitä on palkittava ja kohdeltava erityisellä tavalla.