Juan Ramón López Caro valmensi Real Madridia joulukuusta 2005 kesään 2006.

Real Madridille kyseinen kausi oli hyvin vaikea. Seura päätyi La Ligassa toiseksi, mutta voitti vain 20 ottelua ja jäi 12 pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Barcelonasta.

Vanderlei Luxemburgo erosi Real Madridin päävalmentajan paikalta joulukuussa 2005, jolloin B-joukkuetta valmentanut López Caro nousi ruoriin.

The Coaches Voice haastatteli López Caroa, joka kertoi mielipiteensä Florentino Pérezin silloisesta eroamisesta. Pérez erosi Real Madridin puheenjohtajan paikalta kesken kauden surkeiden tuloksien vuoksi.

– Kaikista vaikein päivä koitti päivä sen jälkeen, kun olimme hävinneet Mallorcalle vieraskentällä helmikuussa 2006. Olin Real Madridin säätiön järjestämässä tilaisuudessa segovialaisessa vankilassa puhumassa vankien kanssa.

– Sitten Florentino soitti minulle ja kertoi eroavansa puheenjohtajan paikalta. Hänen ei ollut pakko soittaa minulle, mutta halusi ilmoittaa siitä minulle ennen kuin olisin huomannut sen lehdistöstä. Yritin kaikin voimin suostutella häntä jäämään, mutta Florentino oli jo tehnyt päätöksensä. Hänelle oli selvää, että oli oikea aika lähteä.

– Florentinon kanssa luottamuksemme oli täydellinen. Ilman häntä olin yksinäinen Real Madridissa.

Pérez palasi Real Madridin puheenjohtajaksi kesällä 2009.