Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on saanut omiltaan kritiikkiä seuran jäsenistön yleiskokouksessa.

Kokouksessa käytettiin useampi puheenvuoro Real Madridin jalkapallojaoston urheilupuolen suunnitteluun. Seuran sisällä ei olla täysin tyytyväisiä Pérezin johtamaan pelaajapolitiikkaan.

– Kuka johtaa jalkapallojaoston urheilutoimintaa? Koripallossa on Juan Carlos Sánchez ja homma toimii. Kuka päättää hankinnoista ja johtaa joukkuetta? eräs jäsen kysyi.

Toinen jäsen haastoi samasta aiheesta, liittyen etenkin Barcelonaan ja Atlético Madridiin.

– Minusta tuntuu, että urheilupuolta suunnitellaan improvisoinnin pohjalta. Onko Atléticon kanssa hiljainen sopimus, että heidän pelaajiinsa ei kosketa?

– On uskomatonta, että [Antoine] Griezmann menee Barcelonaan, eikä meitä edes kiinnosta. [Dani] Ceballosia ei olisi pitänyt lähettää Arsenaliin, hänelle olisi ollut tilaa meillä. Minä jättäisin urheilupuolen ammattilaisten hoidettavaksi.

Péreziä kritisoitiin myös hankituista ja hankkimatta jääneistä pelaajista.

– Viimeisen viiden vuoden aikana ei ole tehty kunnon hankintoja [Eden] Hazardia lukuun ottamatta. [Álvaro] Odriozola hankittiin 40 miljoonalla Achrafin [Hakimi] tilalle. [Éder] Militão ostettiin 50 miljoonalla ja samaan aikaan [Mario] Hermoso siirtyi Atléticoon. [Ferland] Mendyyn käytettiin 50 miljoonaa ja hänet hankittiin [Sergio] Reguilónin tilalle. Nämä eivät ole olleet hyviä päätöksiä.

– Olet osannut hoitaa tätä virkaa hyvin aiemmin. Jos et osaa enää, järjestetään vaalit, niin joku muu voi tulla johtamaan.

Pérez vastasi kritiikkiin sanomalla, ettei Atléticon kanssa ole mitään pöytälaatikkosopimusta. Pérez myös puolusti pelaajahankintoja sanomalla, että Hakimin ja Reguilónin kaltaisten pelaajien on parempi kehittyä lainalla muualla kuin istua Madridissa penkillä.