Real Madrid matkusti hiljattain Montrealista Houstoniin. Seura kohtaa Bayern Münchenin harjoituskauden avausottelussaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

El Paísin Diego Torres Romanon mukaan Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez ja päävalmentaja Zinédine Zidane tapasivat Montrealissa ennen matkaa Houstoniin.

Pérez toi keskustelun aikana esiin neljä asiaa. Ensinnäkin Real Madrid ei halua myydä Gareth Balea liian halvalla ja Zidanen on valmistauduttava siihen, että Bale jää seuraan alkavaksi kaudeksi. Real Madrid ei ole saanut ainuttakaan tarjousta Balesta.

Pérez ei halua myydä James Rodríguezia Atléticoon. James sen sijaan yrittää puskea Atlético-siirtoa läpi. Zidanen on Balen tapauksen tapaan valmistauduttava Jamesin jäämiseen, jos tilannetta ei saada ratkaistuksi seuraavien viikkojen aikana.

Seurapresidentti on myös hyvin epäileväinen Paul Pogban suhteen. Zidane haluaa maanmiehensä seuraan hinnalla millä hyvänsä, mutta Real Madrid ei ole aloittanut neuvotteluita Manchester Unitedin kanssa Pogban siirrosta.

Real Madrid on valmis vahvistamaan keskikenttäänsä, muttei Pogballa. Pérez mainitsi Zidanelle muun muassa Donny van Beekin ja Christian Eriksenin nimet, mutta Zidane haluaa ainoastaan Pogban.