Barcelona toi jännitystä La Ligan mestaruustaistoon lauantai-iltana, kun se voitti Sevillan 2-0-lukemin vieraissa ja nousi ainakin hetkellisesti sarjataulukon toiselle sijalle (lue otteluraportti).

Arvokkaalla voitolla oli kuitenkin hintansa, sillä joukkueen nuoret avainpelaajat Pedri ja Ronald Araújo joutuivat jättämään kentän toisella puoliajalla loukkaantumisten takia.

Pedri pyysi päästä vaihtoon pelin 70. minuutilla. Hän seurasi loput kamppailusta vasen jalka jäähän paketoituna. 18-vuotias ei ilmeisesti voinut laittaa sille ollenkaan painoa pelin jälkeen, sillä hän nilkutti joukkueen hotellille kyynärsauvojen varassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Vain kymmentä minuuttia myöhemmin Araújo, joka oli juuri toipunut Real Betisiä vastaan kärsitystä nilkkavammastaan, otettiin takaisin vaihtoon.

[readmore from=Barcelona]

Araújo näytti loukanneen nilkkansa uudelleen ja ehti olla kentällä vain 15 minuuttia. Turhautuneena 21-vuotias uruguaylainen potkaisi penkin kumoon kävellessään Barcelonan pukukoppiin.

Barcelona vahvisti Pedrin kärsivän lihasvammasta, jonka vakavuudesta ei vielä ole tarkkaa tietoa. Espanjalaislupaus on pelannut jo 37 ottelua tällä kaudella ja on yksi Ronald Koemanin käytetyimpiä pelaajia.

Araújon loukkaantumisesta Barcelona ei sen sijaan ole vielä tiedottanut vielä mitään. Nähtäväksi jää, pystyykö kumpikaan pelaamaan ensi keskiviikon Copa Del Rey -pelissä Sevillaa vastaan.

FC Barcelona

@FCBarcelona
MEDICAL NEWS | @Pedri has a muscular injury in the lower part of his left leg. He will undergo further tests tomorrow to find out the exact extent.